Betonski ograjni elementi

V podjetju Jarc so vam na voljo tudi ograjni elementi za ograje iz betona, betonski tlakovci, betonski robniki, cevi, plošče, kanalete, muldnice, škarpnice, palisade itd. Tako kot vsi drugi izdelki so betonski ograjni elementi lepega videza in trpežni, obenem pa ne gre pozabiti, da je beton popolnoma naraven material, ki nima negativnega vpliva na okolje. Ograje iz betona so lahko izdelane na različne načine, odvisno od tega, kaj si želite in kakšne so možnosti na terenu. Poleg tega, da so vam na voljo ograjni elementi, so v podjetju Jarc naprodaj tudi betonski stebrički za ograjo in streha za betonsko ograjo.

 

Ograje iz betona so lep dodatek okolice vaše hiše

Različni ograjni elementi vam omogočajo, da si izdelate natanko takšno ograjo, kot si jo želite. Betonski ograjni elementi se lahko združujejo na različne načine in tako lahko ustvarite povsem po meri narejeno ograjo iz betona. Posamezni elementi so vam na voljo tudi v različnih dimenzijah, zato se lahko popolnoma prosto odločate, kako bo videti vaša ograja. Ograjni elementi za ograje iz betona so izjemno lepega videza in jih zlahka vključite tako ob povsem moderno kot tudi tradicionalno stavbo. Ta brezčasnost je tudi zagotovilo, da bodo betonski ograjni elementi vseskozi ustrezali videzu hiše.

Ograjni elementi in njihovo čiščenje

Čiščenje ograje iz betona je popolnima enostavno. Tako kot vsi druge betonski izdelki so betonski ograjni elementi (tudi betonski stebrički za ograjo in streha za betonsko ograjo) primerni za čiščenje z vodo in krtačo, lahko jih očistite z visokotlačnim čistilcem, če so ograjni elementi bolj umazani in jih tako ne morete očistiti, pa lahko uporabite tudi namenska čistila. Treba pa je paziti, da jih uporabite v skladu z navodili, saj je beton naraven material, ki je občutljiv na določene snovi. Na vsa vprašanja v zvezi z našimi izdelki, njihovo uporabo in vzdrževanjem vam bodo odgovorili naši strokovnjaki, pri nas pa dobite tudi namenska čistila in vsa druga navodila.