Cementni izdelki – Katalog in cenik

Katalog 2023

Že od leta 1961

Cenik izdelkov

2023

Pred vami je najnovejši katalog za betonske izdelke Jarc. Naša želja je, da v njem poiščete dobre ideje in prave izdelke, s katerimi si boste uredili okolico hiše in vrt. S kakovostnimi cementnimi izdelki in dodatki za vas skrbimo že od leta 1961 in še vedno redno ponujamo odlične tlakovce, robnike, vrtne ograje, zunanje kamine, vodnjake, vaze in še mnogo drugih estetsko dovršenih in nadvse uporabnih produktov.

Betonski tlakovci so naš osnovni izdelek. Primerni so za dvorišča, atrije, dovoze, parke in druge zunanje površine. Dobite jih lahko v atraktivnih barvah in različnih oblikah. Vsi naši tlakovci imajo zelo obstojno površino in so odporni proti zmrzovanju in taljenju ob prisotnosti soli. Nudimo tudi veliko izdelkov za urejanje vrta. Za ograditev si privoščite lepo vrtno ograjo, nato pa z betonskimi vazami in koriti uredite okolico. Čudovit dodatek so zanimivi zunanji kamini, lahko tudi z dodatnim umivalnikom. Betonski izdelki vrhunske kakovosti so le klik stran.

Po ogledu kataloga, vam svetujemo da si ogledate tudi cenik vseh izdelkov podjetja Jarc. Cene si lahko ogldate na spodnjem PDF-u ali na psletno podstrani PROIZVODNI PROGRAM. Cenik izdlekov velja vse do preklica.

Galerije naših izdelkov

Ogljete si galerijo slik betonskih izdelkov Jarc po tem ko so implementirane na dvorišče, vrt, teraso...