O nas

Cementni-izdelki-Jarc

O nas

Zakaj izbrati nas?

Želja celotnega kolektiva podjetja Cementni izdelki Jarc je, da na strani, ki je pred vami, dobite idejo oziroma najdete izdelek, ki bo ustrezal vašim željam. Z veseljem in toplino vam bo odgovorjeno tudi na vsako zastavljeno vprašanje. Skozi ves ta čas je bilo in ostaja vodilo vseh zaposlenih v firmi Cementni izdelki Jarc:

“Zadovoljen kupec je garancija za prihodnost!”

Cementni izdelki Jarc

skozi čas

1961

Začetki delovanja podjetja Cementni izdelki Jarc segajo v daljno leto 1961. Že pred skoraj šestdesetimi leti se je trudilo približati beton ljudem v vsakdanjem življenju. Najprej je bilo vse delo, od priprave betona, vgradnje betona in transporta betonskih izdelkov ročno.

1963

S preselitvijo na novo lokacijo leta 1963, ravno tako v vasi Vaše poleg Medvod, se je podjetje začelo opremljati s stroji ter se s tem modernizirati.

1985 - 1997

Z odprtjem novih trgov je bilo potrebno vseskozi slediti zahtevam tržišča. S temi zahtevami se je večal asortiman izdelkov, pojavila se je potreba po obnovitvi tehnologij. V podjetju Cementni izdelki Jarc se je v letu 1985 in v letu 1997 naredil pomemben korak v razvoju, saj se je v omenjenih letih proizvodnja prilagodila napredni evropski tehnologiji. S tem se je izboljšala kvaliteta izdelkov in dvignila raven zadovoljstva kupcev. Podjetje je v tem času prerasla v tipično družinsko podjetje, saj so člani družine Jarc prisotni tako v upravi kot v proizvodnji podjetja.

2008 - danes

Leto 2008 je bilo prelomno leto. Tega leta je bila zgrajena nova tovarna za izdelavo betonskih izdelkov. Locirana je na obrobju vasi Vaše pri Medvodah v industrijski coni, predvideni za proizvodnjo izdelkov. V proizvodni proces je bila umeščena najnovejša tehnologija, ki temelji na računalniškem vodenju posameznih delovnih procesov, ki so združeni v celoto, od priprave betona, izdelave izdelkov, sušenja izdelkov ter paletiranja in paketiranja izdelkov. V proizvodnji se upoštevajo zahtevani standardi EN za posamezno družino izdelkov, za katere se izda Izjava o skladnosti, izdelkom pa je podeljen znak CE. S tem je zagotovljena kvaliteta , ki se spremlja tudi s kontrolo v lastnem laboratoriju.

Tako je podjetje Cementni izdelki Jarc prerasla v aktivno malo podjetje, razvojno naravnano in prilagodljivo tržnemu prostoru z vsem vrstam kupcev ter njihovim zahtevam.