Čiščenje in obnova tlakovcev

Vprašanje, kako poteka čiščenje tlakovcev, je eno od pomembnejših vprašanj, ki si jih zastavijo osveščeni kupci in prav je tako. Proizvajalci včasih premalo poudarjamo, da so betonski tlakovci pravzaprav zelo preprosti za čiščenje in so zelo hvaležen naravni material. Obnova tlakovcev je po daljšem času seveda nekoliko zahtevnejša, če pa se betonski tlakovci, betonski robniki in ograjni elementi redno čistijo, je ta povsem nezahtevna. Navodila za čiščenje tlakovcev najdete tudi n naši spletni strani, dobili pa jih boste tudi ob nakupu. Za še ugodnejši nakup v trgovini Jarc se prepričajte, kdaj so betonski tlakovci v akciji in si zagotovite še ugodnejšo ceno.

Navodila za čiščenje tlakovcev

Betonski tlakovci in drugi betonski izdelki so izdelani iz betona, ki je naravni material in je zato podvržen reakciji na vplive iz okolice. To pomeni, da se umaže, je občutljiv na sol in druge snovi itd. Za redno čiščenje tlakovcev zadošča voda in metla ali krtača, s katero podrgnemo po njih, vendar ta kljub vsemu ne sme biti pregroba, da ne pušča sledi. Lahko se čistijo tudi z napravo za čiščenje z visokim tlakom. Betonski tlakovci bodo tako dolgo časa ostali lepi, potreba pa je tudi občasna obnova tlakovcev, s katero odstranimo trdovratnejšo umazanijo, mah itd. V podjetju Jarc poteka prodaja tlakovcev, obenem pa lahko pri nas dobite vsa navodila za polaganje in vzdrževanje vseh naših izdelkov.

Obnova tlakovcev in odstranjevanje trdovratnejših madežev

Sčasoma tudi betonski tlakovci izgubijo svoj prvotni videz – kar je seveda normalno, saj gre za naravne materiale, ki se odzivajo na različne vremenske razmere, umazanijo itd. Redno čiščenje tlakovcev lahko veliko pripomore k lepšemu videzu, obenem pa priporočamo, da se opravi občasna obnova tlakovcev, kar pomeni, da odstranite trdovratnejše madeže in morebitne druge nepravilnosti, ki so se pojavile skozi leta. Za čiščenje tlakovcev so na voljo specialna čistila, pri katerih je treba natančno upoštevati navodila. Prodaja tlakovcev v podjetju Jarc poteka vse leto, občasno pa so vam na voljo tudi betonski tlakovci v akciji.