Betonski tlakovci ugodno so vam na razpolago že danes

Betonski tlakovci ugodno; pomemben podatek za vse, ki ste se odločili urejati okolico hiše ali poslovnega objekta. Lahko vam zatrdimo, da ste na pravem naslovu, saj v podjetju Cementni izdelki Jarc, že vrsto let nudimo cenovno ugodne cementne izdelke, naši najbolj prodajani proizvodi, pa so betonski tlakovci. Če vas zanima cena tlakovanja dvorišča ali polaganja betonskih plošč, vam priporočamo, da se obrnete na nas, saj boste pri nas vrhunske cementne izdelke zagotovo dobili po najbolj dostopni ceni.

Betonski tlakovci ugodno in kvalitetno; proizvajamo jih v najrazličnejših oblikah, vzorcih in barvah, tudi debelinah, zato so primerni tako za pohodne, kot za vozne površine. Predpogoj, da se ti kar najbolje obnesejo, je dobro polaganje, zaradi katerega je talna obloga trajna. Za to pa je potrebno dobro utrditi teren, poskrbeti za drenažo, upoštevati minimalen nagib, da deževnica odteka in izdelati koherentno linijo, da robovi in vogali ne bodo izpostavljeni.

Tudi če so betonski tlakovci ugodno, zato niso slabše kvalitete, saj se vedno trudimo našim strankam zagotoviti kar najbolj dostopne cene. Prav tako vam nudimo prijazne plačilne pogoje, ker se zavedamo, da lahko obnova hiše, ali pa le samo okolice, precej osiromaši družinski proračun. Če bodo ti dobro položeni, si boste zagotovili čudovito in trajno oblogo, ki vam bo dobro in dolgo služila.

Betonski tlakovci ugodno

Betonski tlakovci so cementni izdelki, ki jih ugodno prodajamo že vrsto let

Podjetje Cementni izdelki Jarc deluje že od daljnega leta 1961. Na naši strani so torej tradicija, znanje in izkušnje. Vse to nam omogoča, da svojim strankam nudimo visokokvalitetne proizvode, kot so betonski tlakovci, zelo ugodno. Naš moto je, da zadovoljen kupec pomeni garancijo za prihodnost: kar je vsekakor pogoj preživetja vsakega podjetja. Naša dolga tradicija dokazuje, da se tega pomembnega dejstva še kako dobro zavedamo. Pri nas dobra cena in visoka kvaliteta izdelkov hodita z roko v roki, zato se oglasite k nam in se prepričajte.

Poleg tlakovcev, boste v ponudbi našli tudi druge proizvode, ki vam bodo pri urejanju okolice lahko prišli še kako prav. Na voljo so vam tudi zidaki in ograjni elementi, različne palisade in škarpnice, robniki in plošče, kanalete, mulnice, cevi in pokrovi, vodnjaki, kamini, vaze in korita.

Izberete lahko isti stil, v enakih barvnih tonih, kar bo pripomoglo, da bosta vrt in okolica usklajena s celotnim objektom. Tako, kot so betonski tlakovci ugodno, so tudi ostali cementni izdelki cenovno zelo dostopni in visokokvalitetni.

Cementni izdelki

Čiščenje tlakovcev učinkovito ustavi cvetenje betona

Najprej moramo razložiti, kaj cvetenje betona sploh je, zakaj je potrebno čiščenje tlakovcev in koliko. To je naravni pojav, ki se ga ne da preprečiti – na zgornji plasti se od časa do časa pojavijo bele lise, ki so posledica sušenja betona. Ko voda izhlapeva, na površino prinese kalcijev karbonat. Starejši kot so betonski izdelki, manj je cvetenja, saj vsebujejo tudi manj vode.

Vsak lastnik ve, da za cvetenje betona poskrbi narava sama, saj deževnica kalcijev karbonat raztaplja. Kljub temu pa se lahko lotite čiščenja tlakovcev z vodo in mehko ščetko, ali z zato namenjenim pripravkom. Na suho betonsko površino, se nanese nerazredčeni čistilec z valjčkom, razpršilko ali s čopičem. Po desetih do šestdesetih minutah – časovno delovanje je odvisno od trenutnega vremena – betonsko površino enostavno izperete z vodo in postopek čiščenja tlakovcev je končan.

Če je cvetenje betona močno in vas moti, se v tem primeru postopek dvakrat ali trikrat ponovi. Kar pa je pomembno, je to, da na koncu dosežete ustrezen rezultat, s katerim boste zadovoljni. Nikar ne pozabite, da je to naravni pojav, ki bo s časom še komaj opazen, zato si tega ne jemljite preveč k srcu. Prepričani smo, da boste z našimi proizvodi zadovoljni, kot je zadovoljnih že mnogo naših strank.

Čiščenje tlakovcev