Betonske plošče in betonske kape po ugodnih cenah

Si želite maksimalno urejenost in funkcionalnost okolice vaše hiše, pa ne veste kako to doseči? V podjetju Jarc vam poleg različnih cementnih izdelkov nudimo tudi betonske kape in betonske plošče različnih vrst, materialov in barv po najugodnejših cenah.

Najnižje cene betonskih plošč

Z betonskimi ploščami bodo vaše pohodne in vozne površine okoli vašega doma urejene. Polepšali boste lahko pločnike, sprehajalne steze, zunanje terase in balkone. Betonske plošče se lahko polaga tudi v kombinaciji s tlakovci, ali pa tam, kjer želite poudariti travnato in zeleno površino. Tako bo vaš dom urejen in funkcionalen, vaša okolica hiše pa bo občudovana s strani številnih sosedov. Vse naše betonske plošče kot tudi ostali izdelki iz betona so narejeni iz certificiranih materialov in v skladu z veljavnimi evropskimi standardi. Zgodnji sloj sestavlja kvaliteten kremen različnih barv, ki so zelo obstojne in trdne. Spodaj lahko običajno dodamo še beton in tako dodatno povečamo obstojnost ter zmanjšamo morebitno vpijanje vode in drugih nečistoč. Zaradi svoje sestave so plošče odporne tudi na soljenje in zmrzal. Oblika betonskih plošč je lahko klasična in toplih barv, kar omogoča enostavno zlitje le teh z vašo okolico.

Cena betonske plošče je odvisna od materialov, barve, vrste in sestave. Za dodatne konkretnejše informacije si lahko ogledate raznovrstno ponudbo betonskih plošč na naši spletni strani, kjer je priložen tudi cenik betonskih plošč. Za dodatne informacije smo vam na voljo.

 

Kvalitetne betonske kape za stebre

Poleg drugih cementnih izdelkov vam v podjetju Jarc nudimo tudi kvalitetne betonske kape za stebre in ograje. Uporabljajo se predvsem kot zaključek stebrov ali ograj, zidov ali drugih betonskih elementov. Izdelane so iz najkakovostnejšega betona, ki ga izdelujemo sami. Naloga betonske kape je ustvariti lep zaključek stebra ali ograje, hkrati pa pripomore k odtekanju vode. Pri nas so na voljo pravokotne ali kvadratne oblike različnih velikosti, ki bodo ustrezale prav vsakemu zidu, ograji ali stebru. Na naši spletni strani je na voljo veliko kap različnih dimenzij in oblik, priložen pa je tudi cenik. Za dodatne informacije nas lahko obiščete ali pošljete povpraševanje. Poleg betonskih plošč, kanaletov, kap, betonskih cevi in drugih izdelkov iz betona lahko za vas uredimo tudi vaše dvorišče. Tlakovanje dvorišč za vas izvedemo v celoti, od načrta, do nabave betonskih tlakovcev in same izgradnje. Za dodatne informacije o vrstah, materialih in cenah betonskih izdelkov lahko obiščete našo spletno stran ali nas kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali.

Nudimo tudi zunanje kamine in ugodno ureditev dvorišč!

Izdelki iz betona

Betonske plošče cenik