Vaše 10/a, 1215 Medvode, Slovenija | 01 361 79 36 / 051 630 756 | Faks: 01 361 19 35 | prodaja@jarc.si

Jarc DE

BETONSKA škarpa: cena ugodna, kvalitetni škarpniki (betonski)


Cena betonske škarpe  marsikoga odvrne od izdelave. Morda tudi vas mika čudovita betonska škarpa, a cena, na katero ste naleteli, presega znesek, ki ste ga pripravljeni odšteti? V tem primeru si morate vsekakor ogledati ponudbo našega podjetja Cementni izdelki Jarc. V njej imajo namreč posebno mesto prav izdelki, namenjeni izdelavi škarpe. Cena pa je kljub kvalitetni izdelavi, ki temelji na temelji na dolgoletnih izkušnjah in bogatem znanju, izjemno dostopna.

 

betonska škarpa cena


Betonska škarpa: cena ni nujno povezana s funkcionalnostjo in estetiko


Vsaka betonska škarpa zahteva premišljen načrt, preden se lotite same izdelave, saj se lahko v nasprotnem primeru pojavijo težave, katerih odprava je pogosto povezana z dodatnimi stroški. Še posebej pomembno pa je, da je betonska škarpa izdelana iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo njeno trajnost. Ena od možnosti, ki jih imate, so lomljeni betonski zidaki. Cena škarpe je v tem primeru zelo ugodna, zaradi posebne obdelave pa omenjeni zidaki pričarajo podobo kamnitega zidu. Primarna naloga, ki jo mora opravljati betonska škarpa, je sicer preprečevanje usipanja zemlje, a to nikakor ne pomeni, da pri načrtovanju ne smete biti kreativni. Pri tem so vam lahko zagotovo v veliko pomoč tudi domišljeno izdelani betonski škarpniki. Betonski oporni zidovi lahko zdržijo tudi največje obremenitve, z njihovo pomočjo pa bo nastala resnično prekrasna in estetsko dovršena betonska škarpa. Cena za izbrani škarpnik, ki vam jo ponujamo, vas bo zagotovo prepričala, da lepa in funkcionalna škarpa ne zahteva nujno vrtoglavo visokega finančnega vložka.

 

škarpnik cena


Prekrasni škarpniki – betonski elementi, odporni na vremenske vplive


Betonski škarpniki iz naše ponudbe so na voljo v različnih oblikah (okrogli, v obliki sklede itd.), zato imate možnost, da izberete takšen škarpnik, ki bo povsem ustrezal vašim zahtevam. Naša želja je, da se na vašem obrazu pojavi resnično zadovoljstvo in pristen nasmeh, ko bo pred vami zrastla vaša nova betonska škarpa. Cena, ki jo boste odšteli zanjo, pa bo gotovo razlog za še dodatno zadovoljstvo. Prepričani smo, da vas bo očaral naravni videz kamna, s katerimi se ponašajo naši škarpniki. Betonski elementi namreč ponujajo ogromno možnosti obdelave, zato lahko pričaramo vtis različnih materialov, a ohranimo ugodno ceno. Betonska škarpa je tako mnogo bolj dostopna, kot bi bila sicer. Omeniti moramo še eno odliko, s katero se lahko pohvalijo naši škarpniki. Betonski elementi so namreč odporni tudi na manj ugodne vremenske razmere, saj poskrbimo tako za globinsko kot za površinsko impregnacijo. Vaš vrt bo s pomočjo razgibane in kakovostne škarpe zacvetel v povsem novih, čudovitih odtenkih!