Tlakovci za lepoto in funkcionalnost vašega dvorišča

Tlakovci so v današnjih časih popolnoma nekaj drugega kot nekoč. Dobite jih v najrazličnejših oblikah, barvah in vzorcih. Naše podjetje že več desetletij izdeluje vrhunske tlakovce. Cenik naših proizvodov dokazuje, da smo kljub nadpovprečni kvaliteti, še vedno zelo konkurenčni.

Če ste sredi projekta urejanja okolice hiše vas vabimo, da preverite vse možnosti, ki vam jih ponuja naš cenik tlakovcev in si ogledate celo paleto različnih modelov, med katerimi lahko izbirate. Tam si lahko ogledate tudi druge sorodne izdelke, ki zagotovo pridejo prav pri urejanju vašega dvorišča in vrta. Posebej prav pridejo robniki in betonske palisade. Seveda so tudi ti proizvodi najboljše možne kvalitete, za katero jamči podjetje Cementni izdelki Jarc.

Tlakovci

Tlakovci na podlagi desetletij izkušenj in bogatega znanja

Naša proizvodnja sega v daljno leto 1961. Tako smo že presegli polstoletno tradicijo, kar cenijo tudi naše zveste stranke, za katere prav radi poskrbimo z izredno kvalitetnimi proizvodi in zelo ugodno ceno. O tem priča tudi naš cenik tlakovcev, ki razkriva res dostopne cene. Naši sistemi proizvodnje in nadzora kvalitete ne dopuščajo napak, zaradi česar so proizvodi visoko cenjeni. To je edina pot, da podjetje obstane in je uspešno. In prav zmožnost uresničiti te visoke kriterije, izpričuje naša tradicija. Če potrebujete najboljše za urejanje okolice hiše, bodo naši robniki in betonski tlakovci zagotovo najboljši izbor.

Privlačna okolica hiše, počitniške hiše ali podjetja, urejena v individualnem slogu ter usklajena z arhitekturo objekta, predstavlja pomemben element urejenosti. Asfaltne prevleke, ki so bile zelo priljubljene nekaj desetletij nazaj, zdaj počasi tonejo v pozabo, saj so monotone, brezosebne in ne posebno estetske. Betonski tlakovci so tisti, ki stopajo v veljavo zaradi svoje pestrosti, razgibanosti in ne nazadnje, dolge življenjske dobe.

Položiti jih je mogoče na različne podlage: na beton, na zemljo, tudi na asfalt; pomembno je le, da je teren prej dobro pripravljen in očiščen. V ponudbi lahko izberete različne zemeljske odtenke – med njimi se bo zagotovo našla barva, ki bo lepo dopolnila videz vašega vrta. Različne so tudi teksture, oblike, debeline in velikosti, posebej privlačni pa so načini polaganja, ki so pogosto prava paša za oči.

Vaše parkirišče, dvorišče, terasa, dovozna pot… se lahko pokažejo v popolnoma individualni luči, unikatni videz pa bomo sestavili v sodelovanju skupaj z vami.

Betonski tlakovci

Urejanje okolice hiše naj vam bo v užitek

Betonski tlakovci že dolgo niso več le v izvedbi H in Y ter v klasični sivi barvi kot nekoč. Sodobni modeli so za oko prijetni, zato popolnoma spremenijo videz okolice. Obarvani so z naravnimi pigmenti, njihove lastnosti pa so izboljšane s posebnimi kemičnimi dodatki. Poleg svojih vizualnih prednosti, so zaradi slednjih izjemno odporni na zunanje vplive (mraz, vročino, temperaturne spremembe) in mehanske poškodbe.

Če so pravilno položeni, so tako betonski tlakovci, kot robniki, škarpnice in vsi drugi izdelki iz naravnih materialov lahko trajni. Pri polaganju je treba, kot smo že omenili, dobro pripraviti podlago, vključno z drenažno plastjo. Če tlakovci ne bodo ustvarili ravne površine, bodo njihovi robovi in vogali izpostavljeni, kar je predpogoj za poškodbe. Tudi če deževnica ne bo odtekala, se bodo kar hitro posedli, med njimi pa se bodo nabrali mah in lišaji.

Priporočamo vam, da te redno odstranjujete, saj se kljub temu lahko pojavijo na mestih, ki jih ne doseže sončna svetloba. Prav tako jih čistite z blagimi, za to namenjenimi čistili, da bodo obdržali svojo prvotno lepoto. Nikar ne uporabite agresivnih preparatov, saj bodo ostali madeži, površina betonskih izdelkov pa bo poškodovana.

Urejanje okolice hiše

Tlakovci cenik je prav tako pomemben za zadovoljstvo stranke

Danes, ko vsi govorijo o krizi in varčevanju, je ugoden nakup vsekakor zaželen. Ker to dobro razumemo, se ves čas trudimo, da so naše cene čim nižje. Najboljši dokaz za to je naš cenik tlakovcev. Želimo pa poudariti, da kvaliteta naših betonskih izdelkov kljub temu ostaja vedno na istem, visokem nivoju.

Naša tradicija priča o tem, da smo visokokvalitetni proizvajalci betonskih izdelkov. Odločeni smo, da bodo naši betonski tlakovci ostali na najvišjem nivoju in da nam bodo v ponos tudi vnaprej.

Robniki