Vaše 10/a, 1215 Medvode, Slovenija | 01 361 79 36 / 051 630 756 | Faks: 01 361 19 35 | prodaja@jarc.si

Jarc DE

Tlakovci za lepoto in funkcionalnost vašega dvorišča

Tlakovci so v današnjih časih popolnoma nekaj drugega kot nekoč. Dobite jih v najrazličnejših oblikah, barvah in vzorcih. Naše podjetje že več desetletij izdeluje vrhunske tlakovce. Cenik naših tlakovcev dokazuje, da smo kljub nadpovprečni kvaliteti naših betonskih tlakovcev še vedno zelo konkurenčni. Če ste sredi projekta urejanja okolice hiše vas vabimo, da preverite vse možnosti, ki vam jih ponuja naš cenik tlakovcev in si ogledate celo paleto betonskih tlakovcev, med katerimi lahko izbirate. Tam si lahko ogledate tudi druge sorodne izdelke, ki zagotovo pridejo prav pri urejanju vašega dvorišča in vrta. Posebej prav pridejo robniki in betonske palisade. Seveda so tudi ti proizvodi najboljše možne kvalitete, za katero jamči podjetje Cementni izdelki Jarc.

 

Betonski tlakovci za urejanje okolice hiše 

 

Tlakovci na podlagi desetletij izkušenj in bogatega znanja

Proizvodnja naših tlakovcev sega v daljne leto 1961. Tako smo že presegli polstoletno tradicijo, kar cenijo tudi naše zveste stranke, za katere prav radi poskrbimo z izredno kvalitetnimi proizvodi in zelo ugodno ceno, o čemer priča naš cenik tlakovcev, ki razkriva res ugodne cene betonskih tlakovcev. Naši sistemi proizvodnje in nadzora kvalitete ne dopuščajo napak, zaradi česar so naši proizvodi visoko cenjeni. To je edina pot, da podjetje obstane in je uspešno. In prav našo zmožnost uresničiti te visoke kriterije izpričuje naša tradicija. Če potrebujete najboljše za urejanje okolice hiše, bodo naši robniki in betonski tlakovci zagotovo najboljši izbor.

 


Cenik tlakovcev prav tako pomemben za zadovoljstvo stranke

Danes, ko vsi govorijo o krizi in varčevanju, je ugoden nakup vsekakor zaželen dogodek. Ker to dobro razumemo, se ves čas trudimo, da so naše cene čim nižje. Najboljši dokaz za to je naš cenik tlakovcev. Želimo pa poudariti, da kvaliteta naših betonskih tlakovcev kljub temu ostaja vedno na istem visokem nivoju. Naša tradicija priča o tem, da smo izvrsten proizvajalec tlakovcev in drugih betonskih izdelkov. Odločeni smo, da bodo naši tlakovci ostali visokokvalitetni in da nam bodo v ponos tudi vnaprej.