Vaše 10/a, 1215 Medvode, Slovenija | 01 361 79 36 / 051 630 756 | Faks: 01 361 19 35 | prodaja@jarc.si

Jarc DE

Betonski tlakovci z imitacijo lesa

Betonski tlakovci v imitaciji lesaIzdelujemo tudi betonske tlakovce z imitacijo lesa. Navdušeni boste nad njihovim naravni izgledom, saj delujejo pristno, skladno in hkrati naravi prijazno. Betonski tlakovci z imitacijo lesa so primerni za urejanje različnih poti na dvorišču ali na vrtu. Prav tako se uporabljajo za ureditev tal pri žaru ali pri ureditvi poti okrog objektov. Na betonskih tlakovcih smo imitirali strukturo in barvo naravnega lesa. Betonski tlakovci z imitacijo lesa delujejo očesu privlačno, hkrati pa so kvalitetni in zelo obstojni. Odporni so na zunanje vplive pa tudi na mehanske pojave. Ker je njihov izgled popolnoma naraven so uporabni tudi na različnih talnih terasah in drugih površinah za prosti čas.

 

 

Ponujamo vam poceni betonske tlakovce z imitacijo lesa

Ponujamo vam poceni betonske tlakovce z imitacijo lesa in druge vrste betonskih tlakovcev. Naši betonski tlakovci so trajni, kvalitetni in odporni. Odporni so na vremenske vplive, prav tako so dobro odporni na mehanske vplive. Do živega jim ne more niti zmrzal. Izbirate lahko med različnimi vrstami tlakovcev. Izbirate lahko tudi barve, oblike in dimenzije tlakovcev.


Poceni dvoriščni tlakovciBetonski tlakovci so eden najenostavnejših načinov, kako urediti dvoriščne površine. Zelenica namreč ni vedno primerna – ni odporna na pritiske ali druge mehanske vplive. Tlakovci bodo zato pri opremljanju parkirnih in pohodnih površin svojo nalogo tako opravili dosti bolje, predvsem pa bodo trajnejši, z njimi pa praktično ne boste imeli dela – tu in tam jih je potrebno oprati z vodo, da ohranijo mladosten videz.
Ponudbo betonskih tlakovcev si lahko gledate na naši spletni strani, lahko pa nas obiščete tudi v naši prodajalni, kjer vam bo ekipa prodajalcev z veseljem pomagala do optimalne izbire tlakovcev za vas in vaš dom. Izbirate lahko tudi med različnimi oblikami tlakovcev, prodajamo betonske tlakovce S, Y in H. V primeru različnih vprašanj in dvomov vam bomo zmeraj priskočili na pomoč in vas vodili skozi pot odločanja, ki je ob tako veliki izbiri produktov nemalokrat zahtevna.