Vaše 10/a, 1215 Medvode, Slovenija | 01 361 79 36 / 051 630 756 | Faks: 01 361 19 35 | prodaja@jarc.si

Jarc DE

Tlakovanje dvorišča po ugodnih cenah

 

Vsak dom mora imeti lepo in urejeno okolico, zaradi česar se obiskovalci in tudi mi sami počutimo bolje.Tlakovanje prispeva k urejeni in funkcionalni okolici objekta, ki hkrati zagotavlja tudi varnost. Tlakovana dvorišča imajo dolgo življenjsko dobo, so trpežna in ekološko primerna. Cena tlakovanja dvorišč je vedno eden izmed ključnih faktorjev, ki vas bo prepričal.  Pri nas opravimo tlakovanje dvorišč natančno, kvalitetno in po ugodnih cenah. Poskrbeli bomo, da bo vas bo vaša okolica navdušila.

 

tlakovci


Cena tlakovanja dvorišč


Cena tlakovanja dvorišč je odvisna od postopkov, ki jih pri tlakovanju dvorišč opravljamo, torej priprave terena in drugih del, ki so potrebna pri izvedbi. Vedno poskrbimo za ogled lokacije, načrt tlakovanja dvorišča, nabavo betonskih tlakovcev, pripravo terena ter samo tlakovanje. S pomočjo kvalitetnih tlakovcev ostane vaše dvorišče trpežno in čvrsto. Če imate težave pri izbiri tlakovcev ali jih niste še izbrali, vam prodamo tudi tlakovce. Zelo pomembna faza je tudi priprava terena, saj tako zagotovimo dolgo življenjsko dobo tlakovanega dvorišča. Za vas si vedno vzamemo čas ter vam nudimo strokovno pomoč, sami se pa trudimo, da ohranjamo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno tlakovanja dvorišča. Cenik tlakovanja dvorišč je dostopen na naši spletni strani, lahko pa se oglasite tudi pri nas in z veseljem vam bomo pomagali.

 

tlakovci combo


Postopek tlakovanja dvorišč


Tlakujemo lahko parkirišča, dvorišča, hojnic, dovozne poti ter drugepovršine v okolici vašega doma ali drugih objektov.  Cena tlakovanja dvorišč je dostopna in tako si hitro zagotovite funkcionalno in varno okolico. Osredotočimo se na načrt tlakovanja, nabavimo tlakovce in ves potreben material, pripravimo teren ter se lotimo samega tlakovanja. Sami poskrbimo tudi za dovoz in odvoz materiala. Tlakovanje dvorišča je v grobem razdeljeno na dve fazi: priprava terena za tlakovanje ter na polaganje tlakovcev.
Najpomembnejša faza za kvalitetno tlakovanje dvorišča je priprava samega terena. Za ustrezno podlago in nosilnost tal moramo odstraniti vse nepotrebne nanose zemlje ali drugega materiala, ki bi lahko ogrozila postopek z neenakomernim posedanjem tal. Sledijo meritve posedanja tal ter izkop. Nato se položi vodotesna tkanina ter ustrezen drenažni sloj, ki preprečuje nabiranje vode. Temu sledi posipanje gramoza ter pesek kot podlaga tlakovcem. Po tej ustrezni pripravi terena sledi polaganje samih tlakovcev. Da se tlakovci poravnajo in primerno usedejo, se uporablja vibracijsko ploščo za tlačenje. Na koncu sledi še zapolnitev fug, kamor se posuje kremenov ali drug pesek, ki ne vsebuje apnenca.


Za dodatne informacije o ceni tlakovanja dvorišč in strokovno pomoč  smo vam na voljo.