Kakovostni betonski zidaki

Kakovost je najpomembnejša lastnost, kadar izbirate betonske zidake, saj z njimi ustvarjate svoj dom. Seveda je dodaten bonus tudi ugodna cena, kar vam zagotavljamo. V podjetju Jarc vam zagotavljamo najvišjo kakovost betonskih zidakov in hkrati tudi najnižjo ceno zidakov.

Kaj pravzaprav je betonski zidak?

Betonski zidak se ne uporablja samo za zidanje objektov, ampak velja kot najbolj vsestransko uporabni gradbeni element. Uporabni so na primer kot betonski izdelki za vrt, kjer se lahko postavlja različne betonske strukture. Uporabimo jih lahko tudi za izgradnjo podpornih zidov in stebrov ter pri urejanju brežin in dvorišč.

Prav vsak betonski zidak je pri nas po izdelavi pregledan, naložen in zapakiran. Vedno skrbimo za kar najvišjo kakovost in tako hkrati tudi za vaše zadovoljstvo. V novodobnem času se je naša proizvodnja betonskih zidakov v podjetju Jarc modernizirala, kar pomeni večjo kakovost in skladnost, hkrati pa tudi nižjo ceno. Avtomatizacija je prinesla tudi večjo možnost ujemanja z najvišjimi standardi, zato so betonski zidaki izdelani kar se da kakovostno. Imajo dolgo življenjsko dobo, so trpežni in odporni na neugodne vremenske razmere, kar so še dodatni razlogi, da investirate v svojo prihodnost. Betonski zidak je hidrofoben, kar preprečuje nabiranje vlage iz tal, kar lahko vpliva na njihov zunanji videz.

Cena betonskih zidakov skušamo narediti kar se da dostopne cenjenim strankam, ne da bi hkrati zmanjšali kvaliteto. Vseeno je kvaliteta povezana z varnostjo, odpornostjo in dolgo življenjsko dobo, kar je pomembno pri zidanju z betonskimi zidaki. Cenik betonskih zidakov je na voljo na naši spletni strani in je informativne narave. Za dodatne informacije o konkretni ceni betonskega zidaka, nas kontaktirajte ali pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo pomagali.

Cepljeni betonski zidaki

Cepljeni zidaki so pravzaprav štirioglati zidaki, ki so bodisi na dveh ali na vseh štirih straneh lomljeni, ter imajo na teh stranicah videz kamna. Uporabljajo se predvsem kot okrasni zidaki, saj zaradi svojega estetskega in naravnega videza dajejo vtis dekoracije. So trdni in odporni na neugodne vremenske razmere. Njihova montaža je dokaj enostavna, pri visokih zidovih se uporabljajo tudi betonske kape za pokritje cepljenih betonskih zidakov. Cepljeni zidaki so izdelani v skladu z vsemi veljavnimi standardi in so na voljo v naravnih barvah. Ker delujejo naravno in elegantno, bojo dali vaši okolici doma estetski videz. Cenik cepljenih zidakov lahko najdete na naši spletni strani. Za dodatne informacije smo vam na voljo.

Betonski zidaki

Betonski zidak