Vaše 10/a, 1215 Medvode, Slovenija | 01 361 79 36 / 051 630 756 | Faks: 01 361 19 35 | prodaja@jarc.si

Jarc DE

Betonski tlakovci ugodno so vam na razpolago že danes

Pri podjetju Cementni izdelki Jarc že vrsto let nudimo ugodne betonske tlakovce in vse druge cementne izdelke, kot so denimo betonski izdelki za vrt ali betonski kvadri. Seveda poskrbimo tudi za čiščenje tlakovcev s primernim preparatom. Če vas zanima cena tlakovanja dvorišča ali polaganja betonskih plošč vam priporočamo, da se obrnete na nas, saj boste pri nas cementne izdelke gotovo dobili zelo ugodno. Betonske tlakovce proizvajamo v najrazličnejših oblikah, vzorcih in barvah.

 

Betonske tlakovce ugodno prodajamo že vrsto let

Podjetje Cementni izdelki Jarc deluje že od daljnega leta 1961. Na naši strani sta torej tradicija, znanje in izkušnje. Vse to nam omogoča, da svojim strankam nudimo visokokvalitetne betonske izdelke, kot so denimo betonski tlakovci, zelo ugodno. Naš moto je, da zadovoljen kupec pomeni garancijo za prihodnost: to je vsekakor pogoj preživetja vsakega podjetja. Prav naša dolga tradicija dokazuje, da se tega pomembnega dejstva še kako dobro zavedamo. Pri nas dobra cena in visoka kvaliteta izdelkov hodita z roko v roki. Pridite k nam in se prepričajte.

 

Čiščenje tlakovcev učinkovito ustavi cvetenje betona

Ugodni betonski tlakovciVsak lastnik cementnih izdelkov ve, da cvetenje betona gotovo ni ugodno. Betonske tlakovce je mogoče očistiti in s tem ustaviti cvetenje betona. Čiščenje tlakovcev opravimo s čistilcem. Na suho betonsko površino nanesemo nerazredčeni čistilec z valjčkom, razpršilko ali s čopičem. Po desetih do šestdesetih minutah – časovno delovanje je odvisno od trenutnega vremena – betonsko površino enostavno izperemo z vodo in postopek čiščenja tlakovcev je končan. Če je cvetenje betona močno, to ni ugodno, saj je betonske tlakovce v tem primeru potrebno očistiti dvakrat ali trikrat. Kar pa je pomembno, je to, da na koncu dosežemo ustrezen rezultat. Cena tlakovanja dvorišča ali polaganja betonskih plošč je v primerjavi s čiščenjem obstoječih tlakovcev seveda bistveno večja, zato se postopek čiščenja gotovo izplača.