Betonski robniki za vrt, dvorišče in cesto

Betonski robniki so del našega proizvodnega programa že od vsega začetka, saj dopolnjujejo našo ponudbo drugih betonskih izdelkov, kot so betonski tlakovci, škarpnice, palisade, plošče, kanalete, muldnice, zidni in ograjni elementi itd. Na voljo so vam različni robniki, cena pa je odvisna od specifičnega izdelka. Robniki za vrt, na primer, so namenjeni ureditvi okolice hiše, vrta ali dvorišča. Cena polaganja robnikov je odvisna od površine oziroma dolžine. Lahko polaganje opravimo mi, lahko pa se tega lotite sami. Svetujemo pa vam, da se prej natančno pozanimate, kako se polagajo betonski robniki, in če sami s tem nimate izkušenj, raje pokličite strokovnjaka.

Robniki – cena različnih izdelkov

Betonski robniki podjetja Jarc so cenovno ugodna možnost, kako razdeliti oziroma razmejiti posamezne dele na vrtu ali dvorišču. Robniki za vrt so primerni tudi za razmejitev področij z različnimi materiali, na primer zelenico o asfalta. Cena robnikov je odvisna od tega, kakšno vrsto izdelka ste si izbrali. Betonski robniki za vrt so namreč lahko različni, poleg tega pa so vam pri nas na voljo tudi dvoriščni in cestni betonski robniki.

 

Robniki za vrt

Betonski robniki, ki jih lahko postavimo na vrtu, dvorišču ali dovozu, tako imenovani robniki za vrt, so vam na voljo v več različicah. Betonski robniki za vrt se lahko uporabijo tudi za razmejitev zelenjavnega vrta od drugega dela vrta ali dvorišča. Ob tem se mnogi uporabniki sprašujejo, kako je se vzdržujejo ti betonski robniki. Poteka lahko popolnoma enako kot čiščenje tlakovcev – torej z vodo in krtačo, visokotlačnim čistilcem in po potrebi s temu namenjenimi čistili. Med vsemi oblikami razmejitev so najbolj praktični in trpežni ravno tovrstni robniki. Cena je izjemno ugodna, lahko pa se pozanimate tudi o tem, kdaj poteka kakšna prodajna akcija. Tudi cena polaganja robnikov je ugodna, zato ne odlašajte z urejanjem okolice svoje hiše.