Betonske kanalete za učinkovito odvajanje meteornih voda

Betonske kanalete so pravzaprav betonski odtočni kanali, ki so namenjeni odvajanju meteornih voda iz različnih območij, kot so vhodi v garaže, ceste, trgi, parkirišča, dvorišča, dovozi, igrišča, športni objekti na prostem ter druge površine, ki jih lahko zalijejo meteorne vode. Lahko imajo dodano tudi rešetko, ki je namenjena preprečevanju odnašanja drugih predmetov ali delcev, ki bi lahko zašli v betonske kanalete.

 

betonska škarpnica

Kaj so betonski kanaleti?

Betonski kanaleti so tako kot vsi naši izdelki iz betona izdelani v skladu z vsemi veljavnimi standardi. Vsi materiali, uporabljeni pri proizvodnji so primerno certificirani. Vsi izdelki so odporni na zmrzovanje oziroma taljenje, odporni so tudi na druge dejavnike, ki bi lahko poškodovale njihovo zgradbo, kot so razne soli in kemikalije.
Vgradnja betonskih kanaletov vam zagotavlja številne prednosti. Ena od najpomembnejših je varno odvajanje površinskih voda, saj so tako objekti zavarovani pred morebitnimi poplavami. Za strokovno nameščanje poskrbimo mi, saj se edino tako izognemo nepravilni namestitvi in poškodbi materiala. Testirana je tudi stabilnost za morebitna vozila, ki lahko zapeljejo čez rešetke. Na voljo je širok spekter različnih vrst kanaletov, tako z rešetkami kot tudi brez njih.  Pri nas lahko povprašate za strokovno pomoč in z veseljem vam bomo pomagali.

betonske kanalete

Betonski zidaki in drugi cementni izdelki

Poleg raznih kanalet in muldnic lahko pri nas dobite tudi druge cementne izdelke, kot so betonski zidaki, robniki, tlakovci, betonske kape, cevi, robovi itd. Naši betonski zidaki so izdelani popolnoma v skladu s potrebnimi standardi, narejeni so iz certificiranih materialov. Služijo kot odlični gradbeni material tako za zidanje nosilnih kot tudi pregradnih sten, saj imajo odlično nosilnost in so trpežni v različnih ekstremnih pogojih. Poznamo tudi posebne vrste betonskih zidakov, ki se uporabljajo za gradnjo nosilnih sten, imenujejo se vogalniki.  Posebna oblika zidakov so tudi cepljeni zidaki, ki se uporabljajo načeloma kot navadne betonske kvadre. Razlika je le v tem, da pri končni vgradnji izgledajo kot naravni kamen, saj imajo dve strani lomljeni. Uporabni so tudi pri gradnji različnih struktur na vrtu. Ponujamo vam odlične betonske izdelke za vrt in okolico vaše hiše, s katerimi lahko funkcionalno in estetsko nadgradite okolico vaše hiše po najugodnejših cenah.

Poleg ugodnih cen betonskih zidakov in betonskih kanaletov je pri nas na voljo veliko ostalih betonskih izdelkov, kot so: zunanji kamini, betonske odtočne cevi, kanelete, cepljene zidake, betonske izdelke za vrt, betonske robnike in zunanje umivalnikeCenik betonskih cevi in drugih izdelkov je na voljo na naši spletni strani, lahko pa nas tudi obiščete in z veseljem vam bomo pomagali.