Betonske cevi in drugi betonski izdelki Jarc

Urejena in funkcionalna okolica doma je ključnega pomena za vaše udobje in brezskrbnost. K vašemu zadovoljstvu primorejo naše betonske cevi, cevi za meteorno vodo in drugi betonski izdelki podjetja Jarc, ki jih lahko dobite po zelo ugodnih cenah.

Uporaba betonskih cevi

Betonske cevi se uporabljajo tako kot cevi za meteorno vodo, predvsem za odvodnjavanje površinskih voda in tudi za izdelavo cevnih prepustov, kjer vodotesnost cevovoda ni obvezna. Še ena možnost za uporabo le teh je za izgradnjo raznih betonskih jaškov, podzemnih prepustov pod cesto in greznic. Tako pripomorete k večji funkcionalnosti celotnega doma na dolgi rok.

Cevi so narejene iz kakovostnih in trpežnih materialov, ki se lahko uporabljajo tako na javnih kot tudi zasebnih površinah. Vse pozamezne betonske cevi so narejene po vseh ustreznih standardih glede vodotesnosti. V podjetju Jarc sami izdelujemo cevi za meteorno vodo in tudi vse ostale betonske izdelke. Proces je avtomatiziran, kar zagotavlja odlično kakovost in hitro ter natančno proizvodnjo. Vsi naši izdelki imajo Izjavo o skladnosti, kar zagotavlja izdelavo v skladu z vsemi evropskimi standardi kakovosti.

Betonske cevi imajo veliko prednosti, saj so najtrdnejše in najmočnejše cevi, ki jih lahko vgradimo. Imajo dolgo življenjsko dobo in nosilnost, saj zdržijo velike obremenitve. Cevi za meteorno vodo so nerjaveče, negoreče, se ne zvijajo ali gorijo, zato so zelo trpežne in odporne. Med prednosti lahko vštejemo tudi lahko dostopnost, razširjenost, dobavljivost, nizke cene, enostavna montaža in fleksibilnost. Betonske cevi so tudi okoljsko prijazne, saj so narejene po meri najmanjše kontaminacije okolja.

Cenik betonskih cevi

Cena betonskih odtočnih cevi je odvisna od velikosti posameznih cevi in lastnosti, ki jih ta ima. Cenik betosnkih cevi si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so tudi predstavljene konkretne cene glede na velikost in materialno sestavo cevi ter njenih lastnosti. Zaradi avtomatizacije naše proizvodnje, so se še dodatno pocenile cene naših betonskih cevi. Cenik na naši spletni strani vas bo popeljal skozi kakovostne in najcenejše izdelke. Če želite izvedeti ceno za konkretno količino izdelkov, nas lahko kontaktirate in z veseljem vam bomo pomagali.

V podjetju Jarc se trudimo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu. Ob stalnem preverjanju kakovosti in trdnosti vam lahko zagotavljamo, da so naši izdelki primerni in v skladu s standardi. Pri nas vam lahko poleg tlakovcev, cevi za meteorno vodo, protismradnih pokrovov, ograjnih elementov, kanalet, plošč in drugih betonskih izdelkov ponudimo tudi tlakovanje dvorišč z vsemi vključenimi elementi po ugodnih cenah. Vabljeni ste na našo spletno stran za več podrobnosti.

Betonske cevi cenik

Cevi za meteorno vodo