Jarc logo

Izdelava spletne strani za Jarc d.o.o.

V podjetju Jarc d.o.o. se že zelo dolgo ukvarjamo s proizvodnjo betonskih izdelkov. Začetki delovanja segajo v leto 1961, ko smo vse delo opravljali ročno. Ker je bilo potrebno slediti tehnološkim spremembam in vse zahtevnejšim kupcem, smo se tudi mi vseskozi izpopolnjevali in modernizirali. Danes naša bogata ponudba zajema betonske tlakovce najrazličnejših oblik, dimenzij in barv, škarpnice in palisade, lomljene škarpnike ter cementne izdelke za odvodnjavanje - muldnice, jaške, cevi, protismradne pokrove, kanale ..
. Izdelujemo tudi prane in gladke plošče, travne plošče, betonske vrtne, dvoriščne in cestne robnike, prav tako pa smo pripravili bogat vrtni program, kamor sodijo lomljeni zidaki, betonske ograje, kamini, vodnjaki, umivalniki, klopi ter prana betonska korita in vaze

 

Izdelava spletnih strani cementni izdelki JARC

Izdelava spletnih strani je proces, ki poteka interaktivno med naročnikom in izvajalcem. Naročnik pozna panogo, ciljni trg in navade ter zakonitosti panoge in ciljnega kupca. Izvajalec je strokovnjak za izdelavo spletne strani uporabo primernih orodij in ima znanje in sposobnosti izdelati spletno stran, ki bo naročniku dodatno orodje za pridobivanje kvalitetnih povpraševanj.

 

Izdelava spletnih strani - potek

 

Izdelava spletne strani poteka s posredovanjem cilja naročnika in željami o oblikovanju ter doseganju stroškovne učinkovitosti spletne strani. Izdelava spletne strani cenik je eden od dejavnikov, ki investitorju in izvajalcu povesta v katerim obsegu se gibljeta in kaj naročnik lahko pričakuje za vložena sredstva. Doseganje svetovnih trgov v intenzivni konkurenci zahteva od razvijalca spletne strani veliko znanja, izkušenj ter sodobnih spletnih orodij za analizo trga in sprotnega spremljanja napredka naročnikove spletne strani. Za naročnika pomeni višjo kratkoročno investicijo in višji  donos povpraševanj ciljnih potencialnih strank dolgoročno.

 

Izdelava spletnih strani cena 

Izdelava spletne strani cena  tako določajo želje naročnika, zakonitosti in posebnosti panoge  ter razvitosti konkurence ter  ciljenga kupca na področju spletnega marketinga. Izdelava spletne strani je pogojena s ceno. Sama cena pa je sestavljena iz tehničnega dela in iz oblikovalskega dela.Na izdelavo spletne strani vplivajo tehnične rešitve, kot olikovne. Pri oblikovanih in vizualnih rešitvah lahko foto in video material predstvljata velik delež vrednosti spletne strani. 
Izdelava spletne strani Wordpress je eden od pogostih CMS orodij za izdelavo spletnih strani. Program je splošno dostopen in ima že v osnovi veliko možnosti za dodajanje elementov, glede na želje naročnika. Veliko pa ostaja možnosti, da se naredi - dogradijo  elementi po želji, ki bodo služili tako uporabniški izklušnji kot  pojavnsoti spletne strani na vedno boljših pozicijah. Izdelana spletna stran v Wordpress  je stran, ki je pripravljena za jutri saj omenjeni CMS omogoča posodabljanja in dogoraditve novih orodji, varnsonih protokolov in drugih gradnikov. 

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

Vas zanima optimalno zgrajena spletna stran za najboljše rezultate na Googlu ?


VSISI, spletni marketing, d.o.o.
Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana
http://www.spletnidonos.si/

 

Izdelava strani KONTAKT

 

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

 

 

 

Izdelavo spletne strani so nam zaupali še:

Izdelava spletne strani EVJ ElektropromIzdelava spletne strani Skitti Izdelava spletne strani Avtoservis TotalIzdelava spletne strani Kuhinje ErjavecIzdelava spletne strani MobydickIzdelava spletne strani Sense